divendres, 28 de març del 2008

MÉS ART

5 i 6 d'abril

EXPOSICIONS

• L’ART DE LA SOLIDARITAT.

L’O.N.G.D Bomberos Sin Fronteras, ens mostrarà les imatges del seu pas per Perú.

• L’ART DE L’ANTIGUITAT.

També podreu gaudir, d’una exposició d’objectes antics.

horari: 18 a 21 hores
lloc: Centre de Cultura

12 i 13 d'abril

EXPOSICIONS

LA NATURA FETA ART.

En paraules d’Elena Alcina Oliver, “la natura sempre l’ha atrés per la seua incomparable bellesa, els matissos, la constant transformació”. L’art floral li permeteix expresar els seus sentiments. Ha participat a les fires alternatives de Castelló, Benicarló i Sant Carles, a la Fira d’Artites i Artesans de Manresa, al Mercat Ibèric d’Alcanar i al Mercat d’Arts i Oficis de Sant Jordi. Ha realitzat exposici­ons: al Museu Arqueològic de Benicarló (2004), al café Mar 69 de Benicarló (2004), a la Casa O’Connor d’Alcanar (2005), al Parador Nacional de Turismo de Benicarló (2005), al Castell de Peníscola (2005 i 2006), a la cafetería Mandrágora de Vinarós (2006), al Mucbe de Benicarló (2006 i 2007) i a la cafeteria La Granota de Benicarló (2007).


• L’ART DE COL·LECCIONAR: LA FILATÈLIA.

Maite Sanz Borrás, ens mostrarà l’afició per col·leccionar i classificar segells.

horari: 18 a 21 hores
lloc: Centre de Cultura

• L’ART DE LA MÚSICA.

Aquesta vesprada diversos músics ens delectaran amb la seua música. Comptarem amb la presència de: Berta Sans, clarinet; Adrian Sans, trompeta; Enrique Serrano, violí; Marta Zapata, violoncel; Patricia Muiños, viola; i el quartet de clarinets format per: Marta Ramon, Ana Alberich, Raquel González i Leticia Borrás.

dia: Dissabte 12 d’abril

horari: 20:00 hores
lloc: Auditori del Centre de Cultura

19 i 20 d'abril

EXPOSICIONS

• L’ART DEL VOLUNTARIAT.

Aquest cap de setmana, l’O.N.G.D Bomberos Sin Fronteras, ens mostrarà les imatges d’un dels seus projectes a Nicaragua, titulat “NICARAGUA, UN PAÍS, UN PROYECTO”.

• AQUAREL·LA, ART VISUAL.

Lola Monfort. Nascuda a Atzeneta (L’Alcalaten), és llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de València. La temàtica de la seua obra, en general bodegons, gira al voltant de la ceràmica antiga acompanyada de teles amb puntes i randes. Ha exposat en di­verses ocasions a l’Auditori W. Ayguals de Izco-Vinaròs, a la Caixa Tarragona d’Amposta, a l’Ajuntament d’Atzeneta, a la Caixa Rural de Benicarló i de Rosell i a Morella.

horari: 18 a 21 hores
lloc: Centre de Cultura

XERRADA - COL·LOQUI

• LES PARAULES FETES ART.

Javier Sanz Borrás es fill de Càlig i treballa de bom­ber en el parc de Benicarló, a més és membre de la O.N.G.D. Bomberos Sin Fronteras, amb la que ha participat en Projectes de Cooperació i d’intervenció de rescat en nombrosos països.

dia: Dissabte 12 d’abril
horari: 20 hores
lloc: Centre de Cultura

26 i 27 d'abril

EXPOSICIONS

• MODELEM L’ART.

L’Associació Bonsai de Benicarló, ens mostrarà algunes de les seues obres d’art: els bonsais.

• ENTRETENIMENT = ART.

Alguns ho consideren un passatemps, altres una afició, altres ho consideren una utopia i altres un art. Exposició de trencaclosques a càrrec de Manuel Sanz.

horari: 18 a 21 hores
lloc: Centre de Cultura


POESIA

• EXPRESSIÓ MÀXIMA DE L’ART.

Recital de poesia a càrrec de:

Tomàs Camacho Molina. Premi poesia EPA “LLIBER­TAT” de Vinaròs (Castelló), 1993; Premi de Poesia “Agrupació de Joves de les Cases del Mar”, any 1993; 2n Premi Internacional de Poesia “Grabiel Celaya” de Torredonjimeno (Jaén) 4a edició, any 1996; 2n Premi de Poesia “S.Jordi” S.Bàrbara (Tarragona)

Joaquin Monroig Pedra.

Grup poétic Espinela. Nieves Salvador Bayarri, Laura Beltrán Salvador, Julio Sansano i Roca, Asunción Fontanet, Mayte Andrade Corbillón i J. Antonio Díaz Santana.

dia: Dissabte 26 d’abril
horari: 19:30 hores
lloc: Centre de Cultura

TEATRE

• ARTE.

A l’Auditori del Centre de Cultura és representarà l’obra de Teatre, ARTE, de Yazmina Reza.

Fins a on pot arribar a influir la compra d’un obra d’art en la relació que mantenen tres amics. Quant aquesta és valorada per cadascú d’ells de manera diferent.

dia: Dissabte 26 d’abril
horari: 22 hores
lloc: Auditori del Centre de Cultura


XERRADA

LA TÈCNICA DEL CULTIU DEL BONSAI.

A càrrec del l’Associació Bonsai de Benicarló.

dia: Diumenge 27 d’abril
horari: 19 hores
lloc: Sala de projeccions Centre de Cultura

1 comentari:

Anònim ha dit...

Iep. calijoforum me demana pasword, no puc entrar!!!!